Nyhetsbrev februari 2019

Showreel for real – det här är vad vi gör

Undrar du vad vi gör på byrån egentligen? Ibland säger ju bilder mer än tusen ord. Så låt oss visa dig istället. Skruva upp volymen. Luta dig tillbaka. Öppna chipspåsen. Och ge oss en eller två minuter av din dag. Det här är vår showreel. Det här är det vi gör.

Sluta Gräv – kommunikation som tar skruv

Under början av året lanserades en del av det nya arbete vi påbörjat för Sluta Gräv. Vi har tagit fram bilder som ger Sluta Gräv ett nytt och ännu tydligare visuellt utseende. Bilderna ska användas till Sluta Grävs bilar och pryder även väggarna i flera rum på företagets huvudkontor i Helsingborg.

Världens största chokladtillverkare heter Barry Callebaut

Mitt på landet i Kågeröd hittar vi Barry Callebauts svenska fabrik som tillverkar chokladdryckspulver till dryckesautomater. De arbetar ständigt med nya spännande idéer och 2017 var ett extra produktivt år. De släppte hela åtta nya smaker som behöver promotas i Europa. Vi stoppade in alla ingående ingredienser i vår kreativa byråautomat, tryckte på knappen och ut kom resultatet: en smakfull folder på fyra språk.

Riktigt bra musik stärker budskapet

Sebastian Wijk är grafisk formgivare och webdesigner här på byrån. När han inte är här, är han också musiker och artist. Nästa vecka släpper han ny musik.

På Jakobsson Addemotion skapar Sebastian gärna ljudinnehåll som komplement till filmer och grafik. Bland annat har han gjort musiken till vår nya showreel. Moa, som är produktionsledare på byrån, gjorde en kort intervju med honom. Se den här och få en liten förhandslyssning på låten “Should’ve Flown” som släpps nästa vecka.