Sä(l)j det med en film

Tystnad, tagning! På Jakobsson Addemotion jobbar vi ofta och gärna med film. Oavsett vad du vill berätta är rörlig bild oslagbart när det gäller att väcka intresse. Film kan informera och utbilda, beskriva och förklara, roa och oroa. När det gäller att väcka känslor finns inget jämförbart medium – när bild, ljud och musik samverkar kan allt hända.

Film passar i alla sammanhang men kräver olika upplägg och format. Förutom att vi har all teknisk utrustning och kunnandet kan vi hjälpa dig med idé, manus, inspelningsplatser, skådespelare, animeringar, grafik och allt annat som kan behövas för en lyckad filmproduktion.

FILM

Hagmans Tak

FILM

Tailor Store

FILM

Ecobyn

FILM

Skandia Fastigheter

FILM

IT Gården

FILM

Scandlines

Företagspresentation

Visa vem du är! Med film kan du beskriva ditt företag och din verksamhet, dina produkter och tjänster, din personal och dina lokaler. Fyll ditt varumärke med värde – berätta vad företaget står för i ord, bild och handling. Företagsfilmen passar i många sammanhang: på hemsidan, på mässan, på kundmötet och i sociala medier.

Reklamfilm

Ett starkt filmkoncept säljer effektivt dina produkter och tjänster. Sätt känslan i fokus – skratt, förvåning, längtan, hunger, tårar – vad övertygar just din kund? Enligt en undersökning från den amerikanska affärstidningen Forbes är 64 procent av din presumtiva kundgrupp mer benägen att köpa din produkt online efter att ha sett en filmsekvens om den. Har du råd att inte testa?

Referensfilm

Dina kunder är din största tillgång – låt dem berätta om varför de valt just ditt företags produkter eller tjänster. Äkta engagemang märks, det ”går genom rutan” och nya kunder får en riktig person att identifera sig med. Rekommendationer ger ditt varumärke större trovärdighet och kan delas på både YouTube, Facebook och i andra sociala kanaler.

Instruktionsfilm

Behöver du förklara hur din produkt fungerar – gör det i en film. Visa funktioner, finesser, handgrepp och knappar. Vi kan också lägga till förklarande grafik och animeringar som gör även det svåraste glasklart. (Alla som har sökt på Youtube hur man lossar en väggströmbrytare, räck upp en hand!)

Projektfilm

Föreviga era projekt i filmform, både som intern dokumentation och för era kunder. Det stora bygget eller utvecklingen av en ny produkt – låt filmkameran följa med på resan från start till mål.

Eventfilm

Den stora företagsfesten eller kundeventet blir extra minnesvärd med en filmare på plats. Vi gör intervjuer på röda mattan, förevigar invigningar och prisutdelningar, underhållning, dans och mingel.

Film för sociala medier

På Facebook har du i snitt 1,7 sekunder på dig att fånga någons uppmärksamhet i flödet – rörlig bild hjälper till! Sociala medier ställer särskilda krav på filmerna du publicerar, vi har koll på vad som gäller och fixar såväl höjdformat som textning.

Drönarfilm

Allt är snyggt lite från ovan. Givetvis filmar vi från luften i alla tänkbara sammanhang. Golfbanor, cyklister och byggarbetsplatser är bara några exempel där drönarkameran kan göra oslagbara åkningar och översiktsbilder. Har du en filmidé? Låt oss lyfta den ett snäpp!